Kleuradvies

Top Kleurenadvies 
Op & Top Jij werkt met het 78 color system. Dat wil zeggen geen zomer, herfst, winter en zomertypes meer, maar maar liefst 78 verschillende mogelijkheden.

Waarom een kleuradvies?
Door het dragen van jouw Top kleuren zal jij er stralender, jonger, frisser en meer uitgeslapen uitzien. Eventuele oneffenheden in het gezicht zullen minder opvallen.

Hoe ik dat doe?
Ik ben geïnteresseerd in de natuurlijke kleuren van jouw huid, haar en ogen. Zit daar veel koelte in of heb jij van nature meer warme kleuren in jouw huid, haar en ogen of beide? Hoe helder zijn jouw eigen kleuren, of zijn die meer gedempt? Zijn jouw kleuren licht, donker of daar ergens tussen in?

Daarnaast kijk ik hoe glans- en contrastrijk jij bent, (ook handig voor sieraden). Hoeveel kleuren voor jou het mooist zijn en op welke plek.

Natuurlijk kijk ik ook naar jouw persoonlijkheid. Ik luister, observeer, analyseer en met kennis en gevoel laat ik jou je mooiste kleuren zien en vertaal ik dat in jouw persoonlijke kleurenkaart.

Wat jou dat oplevert?
Jouw kleurenkaart past in de portemonnee en dat is handig bij het shoppen, het uitzoeken van de juiste lipstick of make-up, een bril, accessoires & meer. Dat bespaart veel tijd en veel geld! Miskopen behoren tot het verleden en je zal zien dat je met minder kleding meer mogelijkheden hebt. Je weet nu met welke kleuren jij er Op & Top uit kan zien én welke kleuren jij beter links kan laten liggen!

Ook leuk meegenomen is dat het andere mensen zal opvallen dat jij er stralender uitziet! Dat is goed voor je zelfvertrouwen.

Wil jij ook weten welke kleuren bij jouw persoonlijkheid passen kies dan voor het Op & Top Kleuradvies.

Persoonlijk Op & Top Kleuradvies
Bij dit uitgebreide advies kijken we eerst naar de kleuren die passen bij jouw buitenkant en daarna naar de kleuren van je persoonlijkheid. Vooraf stuur ik je een uitgebreide vragenlijst met wat opdrachten.

Wat gaan we doen?
Nadat we jouw Top Kleuren hebben ontdekt kijken we naar het verhaal van jouw kleuren. Verhaal? Ja, want met kleuren communiceren we iets over onszelf en hoe we ons voelen. Dit doet de natuur, de dierenwereld en wij mensen doen dat ook!

Wat zeggen de kleuren die je draagt maar ook die je niet draagt over jou? Met je kleurkeuzes laat je persoonlijke kwaliteiten zien. Maar welke zijn dat en welke wil je laten zien? Na deze afspraak weet je dat.

Wat dit je oplevert?
Je krijgt, net als het Top Kleuradvies, je persoonlijke kleurenkaart voor in de portemonnee en advies over je contrasten & mooiste kleuren. Je weet nu welke kleuren je in kan zetten om je persoonlijke kwaliteiten zichtbaar te maken. Daarnaast stuur ik je een digitaal verslag over jouw lievelings- en uitdagingskleur.

Dit advies geeft jou heel veel inzicht in jezelf!