Kleurcoach opleiding

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand……….

Wanneer heb jij voor het laatst écht in de spiegel gekeken? Nee, niet alleen of je haar goed zit, je make-up niet uitgelopen is, er iets tussen je tanden zit, een rimpeltje bij is gekomen, maar verder, dieper. Wie of wat zie je dan? Ben je tevreden met wat je ziet? Haal jij uit jezelf en je leven wat erin zit? Doe jij iets met jouw talenten, je passie en/of dromen? Of zit dat verborgen onder een laagje stof en ben jij al tevreden als jouw dierbaren happy zijn? Speel jij liever op safe en bevalt het je wel in je comfortzone? Lees dan niet verder.

Maar ben je onrustig en/of is het tijd om weer in beweging te komen dan heb ik iets gaafs voor je, twee dingen eigenlijk.

Ik vind het heerlijk om mensen uit te dagen om het beste uit zichzelf en hun leven te halen, zowel qua innerlijk als uiterlijk.
IK DAAG JE UIT!
❣️Ben jij klaar om op een dieper niveau onbewuste zaken aan het licht te brengen?
❣️Ben jij klaar om dwars door alle lagen heen jezelf tegen te komen?
❣️Ben jij klaar voor KLEUR?

Vrijdag 11 oktober start de opleiding ‘Leer en Ervaar de Kracht van Kleur’. Deze Kleurcoach opleiding heeft mijn leven veranderd. Daarom vind ik het ook geweldig dat in nu deze kennis door mag geven, zodat anderen ook de kracht en psychologische werking van kleur in hun leven gaan ervaren!

Tijdens de opleiding en de persoonlijke sessies ga jij zien waar jouw talenten zitten en ook waar jij nog kan groeien. Je gaat de eigenschappen van zeventien, kleuren leren, leren toepassen en wat deze opleiding zo anders maakt, met jouw zintuigen ervaren! Het gaat jouw leven mooier, leuker en kleurrijker maken!*

BEN JIJ DAAR KLAAR VOOR?
Ook besteden we aandacht aan jouw buitenkant. Ik heb namelijk een hele gave BONUS voor je! Je krijgt deze keer nog een Top Kleuradvies (t.w.v. €149,- incl. kleurenpaspoort) kado! Je leert welke kleuren het beste in je naar boven halen zodat jij er Op & Top uit kunt zien. Tijdens de lessen verzamel je alle informatie over de kleuren die matchen met je persoonlijkheid zodat je na de opleiding weet hoe jij, jouw binnenkant verbindt met je buitenkant.

❣️Ben jij klaar om de kracht en psychologische werking van kleur te gaan ervaren?
❣️Ben jij klaar om nog een stap verder en dieper te gaan in jouw persoonlijke ontwikkeling?
❣️Ben jij klaar voor die liefdevolle spiegel die jouw blinde vlek(ken) zichtbaar maakt?
❣️Ben jij klaar voor meer balans, passie en groei?
❣️Ben jij klaar om van koers te veranderen maar is jouw richting niet duidelijk? Kleur helpt je om uit je hoofd te komen en weer terug te brengen bij je gevoel. Je gaat de kleur van je hart ontdekken zodat je deze als kompas kan gebruiken.En als laatbloeier weet ik dat het nooit te laat is om van koers te veranderen en tot volle bloei te komen!

Spiegeltje spiegeltje….
Durf jij?! We starten vrijdag 11 oktober
Ik ben er klaar voor!
Kleurige groet,
José💖

Klik HIER voor meer informatie!

*Deze opleiding is geschikt voor persoonlijke groei, als onderdeel van de Kleurcoach opleiding, maar tevens is deze kennis over kleur op heel veel verschillende gebieden in te zetten!