Over José

Mijn naam is José Verhoef. Ik ben geboren in Linschoten en groeide op in een gezin met 5 kinderen. Samen met mijn partner Johan, die vader is van drie inmiddels volwassen dochters, woon ik in De Meern.

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in mensen, hun denkprocessen, uitstraling, schoonheid, kleur en stijl. Altijd in de weer om te leren, te verbeteren, te verdiepen en op te waarderen en het beste uit mezelf of een situatie te halen. De wereld wat mooier maken en kleur geven!

Mijn passies
Ik hou van mensen, kleur, dieren, de natuur, motorrijden, gitaarspelen, bloemen(stylen), kastelen, lezen, kunst en geschiedenis, verhalen, spontane ontmoetingen, concerten, muziek, toneel spelen, lachen, koken, lekker eten, nieuwe dingen ontdekken en anderen blij maken.

Het leven Op & Top te beleven
Ik haal graag het beste uit mezelf en mijn leven. Inspireren, motiveren, adviseren, enthousiasmeren, denken in mogelijkheden en blij maken, daar hou ik van! Hiermee maak ik graag ook een verschil in het leven van mijn medemens. Ik daag jou uit om het beste uit jezelf en jouw situatie te halen, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk. Het zal je verbazen welke belangrijke rol kleur hierbij speelt!

Mijn zoektocht
Mijn carrière begon als bloemstyliste. Deze passie heb ik met veel verdriet moeten opgeven wegens het fysieke letsel dat ik overgehouden heb aan een ongeval. Op dat moment ging er van alles in me om; jonge vrouw, energiek en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar welke wordt het dan? Er volgde een zoektocht naar mezelf, mijn kwaliteiten en het (her)vinden van nieuwe passies!

Waar word ik blij van? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Hoe kan ik mijn talent en passie inzetten om andere mensen te helpen? En wat kan ik inzetten om ook bij iemand anders een glimlach op zijn gezicht te toveren? KLEUR!

De kracht van kleur
Als bloemstyliste wist ik al dat kleur een belangrijk onderdeel was om mee te werken. Met kleur vertel je een verhaal en dit maakt een bloemstuk ook persoonlijker. Mijn affiniteit met kleur, vormgeven, styling en het begrijpen welke emotie de klant in een bloemstuk tot uiting wilde laten komen, brachten mij bij het idee om mij meer te gaan verdiepen in kleur en hoe dit ingezet kan worden als hulpstuk!

Zodra mijn hart ergens van overstroomt, wil ik meteen van start en mij zo goed mogelijk verdiepen in alle factoren die hierbij komen kijken. Zo heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van kleur, stijl, imago, make-up, mentalcoaching, symboliek en de psychologische werking van kleur. En blijf ik mij ontwikkelen, omdat ook kleur nooit stilstaat!

Speelt dit bij jou?

  • Heb jij weleens het idee dat er meer in je ze zit dan er nu uitkomt?
  • Ben je niet blij met wie je in de spiegel ziet?
  • Ben jij jezelf onderweg ergens kwijt geraakt?
  • Weet jij niet wie je écht diep van binnen bent?
  • Vraag je je af waar je goed in bent en wat jou blij en gelukkig maakt?
  • Ben je op zoek naar wat jou uniek maakt en hoe kan je dat aan de buitenkant laten zien zodat jij zichtbaar word ?
  • Of ben jij veranderd en wil jij je nieuwe ik accepteren en daar het beste uithalen?
  • Wil jij Op & Top jezelf zijn, stralender en met meer zelfvertrouwen?
  • Wil jij vrij zijn om voluit je leven te leven?

Mijn Missie
Ik help graag antwoorden te vinden op vragen als; wie ben ik, wat kan ik (nog), waar word ik blij van, waar sta ik, waar wil ik naartoe en hoe kom ik daar?! Veel mensen zijn zichzelf ergens onderweg kwijtgeraakt door zich aan te passen of andere omstandigheden. Ik help graag om jouw identiteit en richting (weer)zichtbaar te maken. Door te kijken waar je staat, wat je nodig hebt om Op & Top jezelf te zijn, te durven laten zien en je leven voluit te leven!

Het resultaat
We gaan je sterke punten en kwaliteiten ontdekken en benadrukken. Ik zal je leren hoe je deze kan gebruiken en Op & Top presenteren, zodat je zelfvertrouwen een boost krijgt en je zichtbaar lekkerder in je vel zit! We gaan kijken hoe jij het beste uit jezelf én uit je leven kan halen zodat jij je leven Op & Top kan (be) leven. Je gaat ontdekken dat er meer in jou zit dan je denkt!

Zie ik je snel?
Klik hier om me te mailen.