Styling & Identiteit Styling

Persoonlijk  Top Stijladvies
Waarom zou je dat doen?
Als jij al weet wat jouw Top kleuren zijn,  maar je weet vaak niet wat je aan moet trekken, terwijl je kledingkast uitpuilt, dan is het stijladvies vast iets voor jou!

 • Weet jij niet goed hoe je jouw figuur het best tot zijn recht kan laten komen.
 • Wil jij je zelfverzekerder voelen?
 • Ben jij veranderd of is je figuur veranderd?
 • Misschien wil jij er langer, smaller, dikker, dunner, jonger of ouder uitzien en weet jij niet hoe?
 • Weet jij niet wat voor kleding, prints lijnen en accessoires bij jou passen?
 • Vind jij combineren ook zo moeilijk en wil jij met minder kleding meer mogelijkheden?
 • Wil jij je eigen kledingstijl ontdekken of verfijnen?
 • Wil jij geen miskopen meer?!

Dan ben je bij Op & Top Jij aan het juiste adres!

Wat je kan verwachten?
Voordat ik over kan gaan op het geven van advies moet ik een goed beeld van je kunnen schetsen. Allereerst doen we vooraf een intake zodat jij je specifieke wensen vast kenbaar kan maken. Ik stuur je een vragenlijst en ja er komt ook een klein beetje huiswerk bij kijken. Ik vraag je om een moodboard te maken van dingen waar jij van houdt.

De intake en moodboard moeten duidelijk maken wat jou jij maakt. Ik wil weten wat je leuk vindt om te doen, waar je interesses liggen, waar je gelukkig van wordt, nouja..vooral wie je bent. Hier zal ik uit op kunnen maken wat er op dit moment nog mist voordat jij jezelf ook Op & Top Jij kan gaan voelen en presenteren.

Ik kijk naar de kenmerken van je figuur, gezicht, botstructuur, persoonlijkheid en welk type mens je bent. We gaan samen op zoek naar jouw mooiste stijl, vormen, lijnen, patronen, stoffen en natuurlijk kleur. Dit zal verder gaan dan alleen kleding, als je dat wilt breng ik ook advies uit over je kapsel, bril, accessoires en geur.

Wij vrouwen zijn mooie wezens, maar ook erg kritisch en perfectionistisch. We willen allemaal onze ‘imperfecties’ zo goed mogelijk verbergen. Maar wist je dat deze imperfecties met de juiste kleding juist heel subtiel en genuanceerd kunnen verdwijnen? Zonder daarbij af te vallen of aan te komen? JA!

We gaan accent leggen op jouw sterke punten, want die mogen gezien worden! Mijn doel is om jouw mooiste jij te ontdekken en te accentueren. Oftewel….Op & Top Jij!

Wat ik je nu ga vragen klinkt misschien een beetje gek en het liefst worden wij niet herinnerd aan onze miskopen, maar toch wil ik je vragen om een paar ‘floppers’ uit je garderobe mee te nemen. Deze flopper verteld me veel over je en met de juiste aanpassingen kan deze flopper juist een topper worden! Ooit leek het topper om te kopen, dus wat maakt het nu een flopper? Tijdens mijn coachingsessies kom je erachter!

Wat krijg je nog meer? Na afloop van onze sessie(s) krijg je een persoonlijke Styleguide als naslagwerk waar je alle persoonlijke tips en tricks in terugvindt, jouw do’s en dont’s! Mijn missie is volbracht als jij met een glimlach en meer zelfvertrouwen weggaat en weet hoe je Op & Top jij kan zijn en laten zien!

Op & Top Stijladvies
Wil jij meer werk maken van je imago en nog meer laten zien wie jij écht bent dan is het Op & Top Stijladvies iets voor jou! Dit is een Stijl en Imagoadvies ineen.

Identiteit Styling
Wil jij naast de kleur en stijladviezen meer advies over het maken van een goede 1e indruk, die klopt met de boodschap die jij uit wilt stralen, dan is dit advies een aanrader!

Iedereen kent de uitdrukking vast; You never get a second chance for a first impression! En… zo waar!

Jouw eerste indruk wordt bepaald door jouw houding, hoe je beweegt, kijkt, iemand een hand geeft, je kleding, uiterlijke verzorging, hoe je iets zegt en dan pas wát je zegt. In een paar luttele seconden heeft de ander jou al gescand, gelabeld en vaak in een hokje geplaatst! Mensen stellen hun eerste indruk niet snel bij, daar moet jij weer hard je best voor doen!

Word jij regelmatig verkeerd ingeschat? Dan klopt jouw uitstraling of imago waarschijnlijk niet bij jouw persoonlijkheid! En dat is vaak best lastig! Weet jij dat we non verbaal meer communiceren dan verbaal? Zonder dat we ook maar iets zeggen hebben we het al verteld. Fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant en/of de boodschap die jij wilt vertellen. Dat is wel zo handig bij een presentatie, een sollicitatiegesprek of gewoon in het dagelijks leven!

 • Misschien word jij niet altijd serieus genomen en heb je het gevoel dat jij of jouw mening er niet toe doet?
 • Of ben jij onzeker over wat je uitstraalt en zou je je daar wel wat handvatten bij kunnen gebruiken.
 • Of weet jij niet zo goed wat je moet dragen naar een sollicitatiegesprek of een andere gelegenheid?
 • Misschien wil jij bijvoorbeeld volwassener, zakelijker, vriendelijker, toegankelijker, serieuzer of speelser overkomen, maar weet jij niet goed hoe?

Om me goed voor te bereiden op jouw specifieke vragen stuur ik vooraf een uitgebreide intake. Daarna gaan we samen ontdekken hoe we jouw unieke ik kunnen vormgeven. Jouw binnenkant vertalen naar de buitenkant. zodat jij Op & Top Jij kunt zijn en durft te laten zien! Een heel mooi en persoonlijk advies!           

*Deze adviezen zijn alleen te boeken in combinatie met een kleuradvies.