40-Up Colour Boost

Ben jij een 40-upper en heb jij zin om de zomer kleurrijk in te luiden met een gezellige avond met thee, taart, hapjes en bubbels? Wil jij persoonlijk kleuradvies en allerlei tips om er nog mooier en stralender uit te zien? Bij het ouder worden zien we geleidelijk aan onze kleuren en figuur veranderen. Het gebeurt regelmatig dat vrouwen niet weten wat te doen met hun grijzer wordende haar en donkere kleding gaan dragen omdat dat zo mooi afkleedt. Maar is dat eigenlijk wel zo of…?!

Vaak denken we dat we eerst moeten afvallen, ons haar moeten verven of een kleurtje moeten krijgen om er top uit te zien. Maar iedereen kan er mooi uitzien, op elke leeftijd. Het is een kwestie van het kiezen voor de juiste kleuren, materialen en lijnen van kleding, haar, bril, make-up, accessoires en kledingstijl. Het gaat om het aanbrengen van optische balans en de focus leggen op jouw sterke punten. En ja die heeft iedereen!

Wist jij dat alleen al door het dragen van de juiste kleuren je zomaar 10 jaar van je leeftijd af kunt snoepen? Niks mis met ouder worden maar wel fijn om er zolang mogelijk gezond, fris en fruitig uit te blijven zien toch?!Ik doe dat graag zonder al te ingewikkelde toestanden. Dat kan, kleur kan al een heel groot verschil maken!

Je krijgt een persoonlijk kleuradvies en een kleurenpaspoort (T.w.v. €99,-) zodat je altijd jouw top kleuren bij de hand hebt. Heel handig bij het winkelen, het kiezen van kleding, een bril, haarkleur, make-up of accessoires. Jammer voor je vriendinnen maar de verkeerde kleur kopen is er daarna niet meer bij!

Dus ben jij een 40-upper en kan jij wel wat kleur gebruiken? Ga jij voor 50 tinten veilig of durf jij kleur te bekennen?

Alleen ben je van harte welkom maar ook samen met je vriendinnen!
Prijs: € 60,-