50 tinten veilig!

50 tinten……
Zaterdag was ik bij het 40UP Zomerfestival in Utrecht. Normaal ben ik niet zo van die (leeftijds gerelateerde) feestjes maar het was super gezellig! Muziek uit de oude doos en lekker een beetje eten, drinken, kletsen, lachen en swingen. Ik ben 1 x naar een 40UP party geweest maar overdag is het toch eh….heel anders haha.

Wat mij opviel is dat er weinig kleur werd gedragen. Misschien komt het door mijn passie voor kleur. Of doordat ik mij focuste op grijs en alles waar je op focust wordt meer dus…Maar ik hoorde het ook van anderen. Niet dat ik er altijd gekleurd opsta hoor..

Ik was in een gesprekje met een mooie dame en ze vertelde dat ze graag neutrale kleuren droeg, lekker veilig vond ze dat.
Een andere black beauty vroeg wat ik voor werk deed. Nadat ik verteld had over ‘Op & Top Jij’ vertelde ze me dat ze vooral zwart draagt omdat dat zo lekker afkleedt….Ooo ….wat zou ik die mooie ladies graag willen laten zien hoe ze er nóg mooier en stralender uit zouden kunnen zien!

Jaa, iedereen kan er mooi uitzien, op elke leeftijd! Daar hoef je niet voor af te vallen. Het is gewoon een kwestie van de juiste kleuren, de juiste materialen en lijnen van kleding, haar, bril, make-up, accessoires en kledingstijl. Een kwestie van optisch balans aanbrengen en de focus leggen op je sterke punten. En ja iedereen heeft z’n sterke punten!

De meeste mensen weten niet dat alleen al door het dragen van de juiste kleuren je zomaar 10 jaar van je leeftijd af kunt snoepen! Begrijp me niet verkeerd….niks mis met ouder worden, maar wel fijn om er zolang mogelijk fris en fruitig uit te blijven zien toch?! Graag zonder ingewikkelde toestanden en zonder dat het lijkt of je de kleding van je dochter hebt ingepikt.

Denk jij dat ook?
Ben jij ook een 40-Upper en kan jij eigenlijk wel wat kleur in je leven gebruiken? Durf jij dat, kleur bekennen?
Of houd je het liever bij 50 tinten veilig?
Op 21 juni organiseer ik een 40-Up Colour Boost.

Info vind je hier: https://opentopjij.nl/2018/06/04/40-up-colour-boost/
Kom je?
Love to see you!

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.