Hoi, fijn dat je hier bent!

Tijdens de coronacrisis kunnen de coachsessies ook per telefoon of via beeldbellen worden gegeven.

Ben jij ervan overtuigd dat er meer in je zit dan er nu uitkomt maar weet je niet hoe je daarbij kunt komen? Of ben jij jezelf onderweg ergens kwijtgeraakt door je te veel aan te passen of andere omstandigheden? Wil je daar verandering in en meer de regie nemen over jezelf en je leven? Dan ben je hier op de goede plek!

Graag zoek ik samen met jou naar antwoorden op vragen als, wie ben ik, wat kan ik (nog), wat wat wil ik en hoe kom ik daar. Door alle innerlijke blokkades (zoals angsten, belemmerende overtuigingen of trauma’s) die in de weg zitten op te sporen en op te ruimen en jouw interne- en externe krachtbronnen aan te boren krijg jij weer de regie over je leven!

Daarbij  inspireer & motiveer ik je graag om op een kleurrijke & creatieve manier out-of-the-box te denken. Door met een andere bril naar jezelf of situatie te kijken ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kom je tot de conclusie dat je tot meer instaat bent dan je vaak denkt!

Ik help je graag je eigen code te kraken en wie je bent en wat je laat zien met elkaar in balans te brengen, zodat jij Op & Top jezelf durft te zijn en je leven voluit gaat leven!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons? Stuur me dan een bericht om een gratis kennismakingsgesprek te plannen of boek een gratis verheldersessie.

Zoek je meer informatie over de kleur(coach)opleiding? Kijk dan onder Op & Top Jij Academie of http://opentopjijacademie.nl.

Recensies

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

opentopjij© – 2018