Achter de schermen…..

Jemig Jo, doe je alleen maar leuke dingen’?! Die vraag kreeg ik pas. Eh…ja of nee… Nou ja ik probeer mijn leven kleur te geven. Te genieten van kleine en mooie dingen. Bijzondere momenten te verzamelen en het liefst met een gouden randje. Alleen of met fijne mensen. Gisteren was zo’n dag, heerlijk bootje gevaren in Noord-Holland. En vandaag? De andere kant van de medaille, ‘uitdeukdag’!
Geen zin in een kijkje achter de schermen? Lees dan niet verder!! Ik moet, meer dan de meeste anderen, zorgen voor een ‘goede balans’. Die balans ligt niet altijd op dezelfde plek. Een uitdaging dus. (Zie https://opentopjij.nl/2018/01/06/365-dagen-met-een-smetje/Luisteren naar mijn lijf lukt soms niet of daar kies ik dan niet voor! Het gevolg? Vandaag misselijk opgestaan, zeurende spieren, jeuk van de muggenbulten en/of verkeerd voedsel en weinig energie. Daar was ik eerst een beetje knorrig van. En daar werd het natuurlijk niet beter van haha. (Iets met een lage trillingsfrequentie ;-)) Dus na het opstarten, ‘uitzeuren’ en wat rek en strek was het tijd voor een goed recept. In beweging blijven en de focus verleggen! Bakje koffie gedronken bij oudere dame en een boodschapje gedaan. ’s Middags alles wat knelde/irriteerde afgedaan, haren op een staart, wat opgeruimd en dingen weggegooid, lekker muziekje opgezet, foto’s van gisteren gekeken en een beetje nagenoten. Later, toen ik me met een nieuw studieboek in de hangmat nestelde, dacht ik ineens aan het inspiratiekaartje dat ik gisteren kreeg. Accepteren, hmm. Dat had ik gisteren achteloos weggelegd. Voor vandaag dus.
Wat heb ik het goed…..Ik heb de vrijheid heb om mijn eigen keuzes te maken en (ondanks de warmte waar ik niet altijd goed tegen kan) krijg ik vandaag zomaar weer zo’n mooie zomerdag! 

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.