De kracht van kleur!

Vraag jij je weleens af waarom bepaalde kleuren uit je leven verdwijnen? Die rode jurk stond je toch geweldig? Nu hangt hij achter in je kast…. Vraag jij je weleens af waarom er ook kleuren in je leven zijn die nooit weg zijn geweest? Als je het even niet weet grijp je daar als vanzelf naar. Vraag jij je weleens af waarom er in één keer een ‘nieuwe’ kleur op lijkt te duiken?! Als een magneet word je er naartoe getrokken. Als een vlinder naar een bloem. Bij mij is dat oranje.

Een paar maanden geleden kwam ik ‘bij toeval’ een mooi oranje topje tegen. Het was ook nog mijn maat. Normaal is oranje niet mijn favoriete kleur voor kleding. Kleur-technisch gezien is het ook niet mijn mooiste kleur. Maar ik had er zin in. In de was, uit de was en weer aan haha. Ook oranje bloemen, de oranje versie van Rituals, tot thuiskomen met oranje paprika’ s!

Heb jij zoiets ook? Zou het dan niet fijn zijn om te weten wat deze kleur jou wil vertellen?

Kleuren die in 1 keer steeds meer onze aandacht trekken zijn signalen van ons onderbewuste. Als we weten wat die kleuren ons te vertellen hebben maken we iets wat (veelal) onbewust was bewust. Fijn toch? Je krijgt meer inzicht in jezelf. En wil je wat veranderen dan kan dat want om te veranderen moet je je eerst ergens van bewust zijn.

De opleiding tot kleurcoach heeft dan ook mijn leven veranderd. Kleur hielp mij o.a. uit mijn hoofd te komen en terug te brengen bij mijn gevoel. Door zelf op een kleurige manier de verantwoording te nemen voor de veranderingen in mijn leven. Door de kleur van mijn hart te ontdekken en deze als mijn kompas te gebruiken werd mijn identiteit en richting zichtbaar.

Daarom vind ik het ook geweldig dat ik deze kennis nu door mag geven. Anderen enthousiasmeren zodat ze ook de kracht en psychologische werking van kleur in hun leven gaan ervaren!

Wil jij je leven leuker, mooier en kleurrijker maken? Wil jij tot volle bloei komen en/of anderen daarbij helpen? Zodra jij verandert veranderen er ook dingen om je heen! In Module 1 leer je de eigenschappen van 17 verschillende kleuren kennen, even als de werking op body & mind. Zo leer je hoe je deze kleuren in kan zetten én wat de Colour Comfort Methode zo anders maakt, met jouw zintuigen ervaren!
Meer info vind je hier.

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.