Het gaat nu om jou!

Voor Suzan was punt X nu écht bereikt! Dit ging haar nóóit meer gebeuren! Ja natuurlijk zei ze dat de vorige keer ook maar dit keer is het echt anders. Hoe haalde haar vriendin het in haar hoofd om op het laatste moment af te appen! Ze had zich uit staan te sloven in de keuken om haar favoriete Thaise gerechten te maken. Na het telefoontje van vorige week dat het nu toch écht over en sluit was met haar relatie nodigde ze haar vriendin uit voor een etentje. Gewoon omdat ze wel wat extra aandacht kon gebruiken. Het zat haar tenslotte allemaal niet mee. Met een appje melde ze zich net af. Je begreep het wel…. Ze zou je morgen wel even bijpraten maar het was i.i.g. weer goed tussen haar en P.!

Vanmiddag kreeg je ook al een grote mond van je dochter omdat haar sportkleren nog ongewassen in haar tas zaten en een ander kind was boos omdat de voorraadkast nog niet aangevuld was. Waren ze nu helemaal!

Daar zit je dan…..Ondertussen begint het te knagen. Je talenten, alles waar jij blij van wordt, jouw dromen, waar zijn die eigenlijk gebleven? En je vrijheid dan?! Waar ergens ben jij jezelf kwijtgeraakt? En als jij ’s avonds na het gaten dichtlopen voor iedereen uitgeblust op de bank zit denk je misschien ook weleens: wanneer gaat het nou eens om mij? Wanneer is het nu eens jouw beurt?!

Nouuu……NU! Beslis dat gewoon!
Weet je eigenlijk allang niet meer wat je echt graag zou willen? Waar je écht blij van wordt en waar je hart sneller van gaat kloppen? Wat als je dan eens start met jezelf en je leven wat meer kleur te geven? Kijk eens wat er dan verandert. Kom voor een persoonlijke sessie of investeer in een opleiding. Gewoon uit liefde voor jezelf! En omdat het zo leuk is, leerzaam en je er heel blij van gaat worden!

Ben je benieuwd wat kleur met en voor je kan doen? 8 oktober start de opleiding: Leer en Ervaar de Kracht van Kleur. In 8 ochtenden en 1 persoonlijke sessie leer je alles over de kracht en psychologische werking van kleur. En wat heel bijzonder is, je gaat kleur met jouw zintuigen ervaren. De persoonlijke sessie geeft jouw een dieper inzicht in jezelf. Je ziet o.a. waar je staat en we kijken waar je naartoe wilt. Je krijgt gekleurde handvatten om dingen anders te doen zodat ze wél voor je werken.

Als bonus krijg je deze september maand een Top Kleuradvies t.w.v. €149,- Zo kan jij ook aan de buitenkant die verandering kan laten zien en ze jou niet meer als vanzelfsprekend zien. Zeg JA tegen jezelf en zet gewoon het eerste stapje! Wil jij je leven ook leuker, kleurrijker, blijer, en meer van jou maken? Als je dat wat lijkt klik dan hier op de link of neem contact met me op.

Liefs José

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.