Kleurcoaching

Kleurcoaching
Als je mij een paar jaar geleden zou hebben verteld dat je een persoonlijke groei kunt doormaken door je kleuren te veranderen zou ik je wazig hebben aangekeken! Jaja natuurlijk. Maar inmiddels denk ik daar heel anders over.

Wat is kleur eigenlijk?
Simpel gezegd; kleur is gereflecteerd licht. Het is een zichtbare golflengte of straling. De stralen die ons oog niet kan zien zijn bijvoorbeeld de infrarode stralen, radiogolven, magnetron, röntgenstralen, gammastralen, UVA- en UVB-stralen. Geen abracadabra dus!Vitamine kleur
In ons daglicht zitten alle kleuren van het spectrum. Om gezond te zijn en goed te kunnen functioneren hebben wij voldoende daglicht nodig.

Communiceren met kleur
Met kleur kan je iets communiceren, dat doet de natuur met haar planten en dieren en wij mensen doen dat ook. Elke kleur heeft zijn eigen golflengte en trilling en ook een andere boodschap of emotie.

Wist je dat we intuïtief reageren op kleuren? En op elke kleur reageren we ook weer anders.

Je levensverhaal in kleur
Als kleurentolk vertaal ik de boodschap achter de kleurkeuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. We maken een soort tijdslijn waarbij we kijken waar je nu staat en welke dingen jou gemaakt hebben tot de persoon die je nu bent.

Zelfinzicht
Hierdoor krijgt je heel diep inzicht in jezelf. Het zal je verbazen wat jouw kleuren te vertellen hebben over je talenten, uitdagingen, valkuilen, allergieën, opvoeding en de belangrijke gebeurtenissen in je leven! Het is een moment opname want als jij in beweging bent, zijn jouw kleuren ook in beweging.

Je doel bereiken
Tegelijk gaan we kijken welke kleuren jij kan inzetten om je doel te bereiken en een persoonlijke groei door te maken. Van dit alles krijg je in een mooi verslag zodat je het rustig nog eens na kan lezen.

Verander de kleuren in je wereld en je wereld zal veranderen!

Thelma van der Werff, Colour Comfort