Kleuradvies

Top Kleurenadvies 
Van dit advies ga je echt heel blij worden! Op & Top Jij werkt met het 78 color system. Dat wil zeggen geen seizoenstypes meer maar 78 verschillende mogelijkheden.

Waarom een kleuradvies?
Door het dragen van jouw Top kleuren zal jij er stralender, jonger, frisser en meer uitgeslapen uitzien en zullen alle evt. oneffenheden in het gezicht minder opvallen.

Hoe dan?
Balans daar draait het allemaal om! Balans tussen de natuurlijke pigmentatie van je huid, haar en ogen en de kleuren die je draagt. Daarbij kijk ik niet alleen naar jouw uiterlijk maar ook naar jouw persoonlijkheid. Ik luister, observeer, analyseer en met kennis en gevoel laat ik jou je mooiste kleuren zien en vertaal ik dat in jouw persoonlijke kleurenkaart.

Wat jou dat oplevert?
Je kleurenkaart past in de portemonnee en dat is handig bij het shoppen, het uitzoeken van een bril, accessoires, make-up & meer. Dat bespaart veel tijd en veel geld! Miskopen behoren tot het verleden en je zal zien dat je met minder kleding meer mogelijkheden hebt. Je weet nu met welke kleuren jij er Op & Top uit kan zien en hoe je die kan combineren!

Ook zal het andere mensen opvallen dat jij er stralender uitziet en dat is altijd goed voor je zelfvertrouwen! 🙂

Prijs: €99,-

Wil jij ook weten welke kleuren bij jouw persoonlijkheid passen kies dan voor het Op & Top Kleuradvies.

Persoonlijk Op & Top Kleuradvies
Bij dit uitgebreide advies kijken we eerst naar de kleuren die passen bij jouw uiterlijke kenmerken en daarna naar de kleuren van je persoonlijkheid. Vooraf stuur ik je een uitgebreide vragenlijst met wat opdrachten.

Wat gaan we doen?
Nadat we jouw Top Kleuren hebben ontdekt kijken we naar het verhaal van jouw kleuren. Verhaal? Ja, want met kleuren communiceren we iets over onszelf en hoe we ons voelen. Dit doet de natuur, de dierenwereld en wij mensen doen dat ook.

Wat zeggen bijvoorbeeld de kleuren die je draagt maar ook die je niet draagt over jou? Met je kleurkeuzes laat jij je persoonlijke kwaliteiten zien. Maar welke zijn dat en welke wil je laten zien? Na deze afspraak weet je dat.

Wat dit je oplevert?
Dit advies geeft je heel veel zelfinzicht! Je krijgt, net als bij het Top Kleuradvies, je persoonlijke kleurenkaart voor in de portemonnee en advies over je contrasten & mooiste kleuren. Ook weet je nu welke kleuren je in kan zetten om je persoonlijke kwaliteiten zichtbaar te maken. Daarnaast ontvang je een digitaal verslag over jouw lievelings- en uitdagingskleur.

Prijs €149,-

Jaa, ik wil een afspraak boeken!