Kleuropleiding

Wanneer heb jij voor het laatst écht in de spiegel gekeken?

Nee, niet alleen of je haar goed zit, er iets tussen je tanden zit, een rimpeltje bij is gekomen, maar verder, dieper. Wie of wat zie je dan?

Ben je tevreden met wat je ziet? Haal jij uit jezelf en je leven wat erin zit? Doe jij iets met jouw talenten, je passie en dromen?

Of ben jij die onderweg ergens kwijtgeraakt, leef jij op de automatische piloot en ben jij al tevreden als jouw dierbaren gelukkig zijn? Lees dan niet verder.

Maar ben je onrustig of is het tijd om weer in beweging te komen dan heb ik iets gaafs voor je! Hoe zou je het vinden om jezelf 4 dagen onder te dompelen in de wondere wereld van kleur?

Een 4-daagse opleiding waarbij je:

  • Ontdekt waar jouw talenten zitten en waar je nog kan groeien
  • Op een dieper niveau onbewuste zaken aan het licht brengt
  • Dwars door alle lagen heen jezelf tegen komt
  • Alles leert over de psychologische werking van kleur

Deze opleiding, ‘Leer en Ervaar de Kracht van Kleur’, van de Colour Comfort Methode, heeft mijn leven positief beïnvloed. Daarom vind ik het ook geweldig om deze kennis door te geven, zodat anderen ook de kracht en psychologische werking van kleur in hun leven gaan ervaren!

WAT WE GAAN DOEN
Tijdens de opleiding en de persoonlijke sessies ga jij zien waar je talenten en groeipotentieel zit. Je gaat de eigenschappen van zeventien, kleuren leren, leren toepassen en wat deze opleiding zo anders maakt, met je zintuigen ervaren! Het gaat jouw leven mooier, leuker, vrijer en kleurrijker maken!*

JOUW BONUS
Ook besteden we aandacht aan je buitenkant. Ik heb namelijk een hele gave BONUS voor je! Je krijgt alleen deze keer nog een Top Kleuradvies (t.w.v. €149,- incl. kleurenpaspoort) cadeau! Je leert welke kleuren het beste in je naar boven halen zodat jij er Op & Top uit kunt zien. Tijdens de lessen verzamel je alle informatie over de kleuren die matchen met je persoonlijkheid zodat je na de opleiding weet hoe jij, je binnenkant verbindt met je buitenkant.

Deze opleiding is voor jou als jij klaar bent om:

  • De kracht en psychologische werking van kleur te gaan ervaren
  • Nog een stap verder en dieper te gaan in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Die liefdevolle spiegel  te ontmoeten die jouw blinde vlek(ken) zichtbaar maakt
  • Meer balans, passie en groei in je leven te ervaren

KOERSVERANDERING
Als jij een koersverandering overweegt maar je richting nog niet duidelijk is helpt kleur je uit je hoofd te komen en weer bij je gevoel te brengen. Tijdens de opleiding ga je de kleur van je hart ontdekken zodat je deze als kompas kan gebruiken. En weet dat het nooit te laat is om van koers te veranderen en tot volle bloei te komen!

Ben jij klaar voor KLEUR en voel je je aangesproken dan is één van deze plekjes misschien wel voor jou!

Klik HIER voor meer informatie of stuur me een pb.

* Deze opleiding wordt twee keer per jaar gegeven, in het voor- en najaar. Vanwege het coronavirus worden alle lessen via een online platvorm (Zoom) aangeboden. Voorafgaande aan de les krijg je dan een mail met informatie die je ook toegang geeft tot het online klaslokaal. Dit digitale klaslokaal biedt ruimte voor interactie met zowel de docent als de medecursisten.

Bel voor meer informatie of startdatum: 06-24549972

*Deze opleiding is geschikt voor persoonlijke groei, als onderdeel van de Kleurcoach opleiding, maar tevens is deze kennis over kleur op heel veel verschillende gebieden in te zetten!