Lummel je mee?

Deze week begon ik aan een nieuw opleiding ( MPOP Business School). Super leuk maar tegelijk ook veel prikkels en dus veel druktes in mijn agenda én in mijn hoofd. Ik heb nog geen goede balans gevonden, daar wordt aan gewerkt!

Voor een opdracht maak ik moodboards. Stapels met tijdschriften gaan door mijn handen. Regelmatig dwaal ik dan af, geïnspireerd door beelden, een kop of quote. Deze kwam ik vrijdag tegen.
“Sta open voor de verrassing van het onverwachte”.
Hmm, anders zie je klein geluk over het hoofd.

Pfff verrassingen, nu even niet! Verrassingen, een druk hoofd en agenda zijn meestal geen goeie match! Precies nu het wat hectisch voelt valt mijn oog erop!

“Het leven biedt je vaak iets moois aan, gewoon op een presenteerblaadje” gaat het verder. Hmm dit dus ook….
Niet alles (vol)plannen maar ruimte laten voor verrassingen.
Waardevol inzicht weer. Gelukkig stond ik er voor open!
Ik neem het mee naar volgende week haha. Ruimte laten, gewoon beetje lummelen, jaaa.

En ik heb voor mezelf ook een kleurrecept gemaakt, groen, roze en oranje.
Met een arm vol roze bloemen kwam ik van de bloemenmarkt. Roze van lief zijn voor mezelf en een tandje minder. Groen ga ik inzetten voor rust en (be)grenzen en een toefje oranje want hé, ik ga er wel van genieten!

Lummel je ook mee?
Ik wens je fijne paasdagen vol klein geluk!

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.