Onvervuld verlangen

‘Sinterklaas?? Huh, zaterdag alweer in het land zeg je? Pffff.

Jemig waar blijft de tijd, nog een paar weken en dan is het alweer kerst en oud en nieuw’. Onder tussen gaat ze verder met haar moodboard.

Ze kijkt niet blij. Dit had haar jaar moeten worden. Met frisse moed was ze aan 2018 begonnen. Ze was van plan om het dit keer heel anders te gaan doen. Ze zou niet alleen klaar staan voor anderen maar ook beter voor zichzelf zorgen. Ze zou het sporten weer oppakken en dingen gaan ondernemen waar ze zelf ook blij van werd en niet alleen man, kinderen en de rest van de wereld.

Maar nu is het al bijna december…… Van alle goede ideeën en plannen is niet zo veel terecht gekomen. Ze heeft het geprobeerd maar tja, het leven maakt soms rare sprongen!  Ze heeft veel gesprekken gevoerd en ze weet precies waar de schoen wringt. Maar doe het dan maar eens even anders, ja eh….dan moeten alle anderen wel mee willen werken! Ze moet ook eerlijk zeggen dat ze er ook geef puf meer voor heeft. Al die ballen die ze in de lucht houdt zijn echt niet allemaal van haar, maar ze voelt zich te verantwoordelijk om ze terug te geven of te laten vallen. Dus cijfert ze zichzelf maar weer weg.

Volgend jaar, jaa dan!!! Ja eh en dan? Lukt het dan wel?

Wat als je het dit keer eens heel anders aan gaat vliegen vraag ik? Geen oeverloze gesprekken maar ook meer praktisch en met meer plezier! Ja, dat wil ze wel, maar HOE DAN?!! Het antwoord is KLEUR!

 Veranderingen komen niet aanwaaien.. Wil je een blijvende verandering, dan helpt het om de stapjes klein te houden. Eén kleine koersverandering zorgt er namelijk al voor dat je ergens anders uitkomt. Kleur helpt om die stapjes klein te houden zodat je niet in de stress schiet. Zo kun je dus op een mooie, kleurrijke en speelse manier het heft in eigen handen nemen en invloed uitoefenen op jezelf en je omgeving.

 Ben jij ook klaar om van koers te veranderen maar is jouw richting niet duidelijk? Kleur helpt je uit je hoofd te komen en weer terug naar je gevoel. Kleur helpt om antwoord te krijgen op vragen als, wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar!

Want wie zegt dat veranderen alleen maar een heel moeizaam proces kan zijn?!

Door middel van allerlei mooie en kleurrijke tools help ik jouw verandering behapbaar te maken. Net een beetje anders dan anders en met meer kleur en plezier! Ik help jou graag op weg, zodat 2019 ook écht jouw jaar gaat worden!

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Stuur me een pb of boek een gratis kleurgesprek. 

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.