Over José

Mijn naam is José Verhoef. Ik ben geboren in Linschoten en groeide op in een gezin met 5 kinderen. Samen met mijn partner Johan woon ik in De Meern.

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in mensen, hun denkprocessen, uitstraling, schoonheid, kleur en stijl. Altijd in de weer om te leren, te verbeteren, te verdiepen en op te waarderen en het beste uit mezelf of een situatie te halen. De wereld wat mooier maken en kleur geven!

Mijn passies
Ik hou van mensen, kleur, dieren, de natuur, motorrijden, gitaarspelen, bloemen(stylen), kastelen, lezen, kunst en geschiedenis, verhalen, spontane ontmoetingen, concerten, muziek, toneel spelen, lachen, koken, lekker eten, nieuwe dingen ontdekken en anderen blij maken.

Het leven Op & Top te beleven
Ik haal graag het beste uit mezelf en mijn leven. Inspireren, motiveren, adviseren, enthousiasmeren, denken in mogelijkheden en blij maken, daar hou ik van! Hiermee maak ik graag ook een verschil in het leven van mijn medemens. Ik daag jou uit om het beste uit jezelf en jouw situatie te halen, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk!