Over José

Mijn naam is José Verhoef. Ik ben geboren in Linschoten en groeide op in een gezin met 5 kinderen. Samen met mijn partner Johan woon ik in De Meern.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mensen, hun denkprocessen, uitstraling, schoonheid, kleur en stijl. Altijd in de weer om te leren, te verbeteren, te verdiepen, op te waarderen en het beste uit mezelf of een situatie te halen.

Mijn passies
Ik hou van mensen, dieren, de natuur, kleur, motorrijden, grenzen verleggen & avonturen, gitaarspelen, bloemen(stylen), kastelen, lezen, groeien, sporten, wintersport, wandelen, verhalen, spontane ontmoetingen, concerten, muziek, toneel spelen, lachen, koken, lekker eten, nieuwe dingen ontdekken en anderen blij maken.

Het leven Op & Top beleven
Ik haal graag het beste uit mezelf en mijn leven. Inspireren, motiveren, adviseren, enthousiasmeren, denken in mogelijkheden en blij maken, daar hou ik van! Hiermee maak ik graag ook een verschil in het leven van mijn medemens. Waarom? Dat lees je hier.

Ik daag jou uit om, zowel qua innerlijk en uiterlijk, het beste uit jezelf en je situatie te halen!

Durf jij?!  

JA IK DURF!