Styling & Identiteit Styling

Persoonlijk  Top Stijladvies
Als jij al weet wat jouw mooiste kleuren zijn,  maar je vaak niet weet wat je aan moet trekken of hoe:

 • Je jouw figuur het best tot zijn recht kan laten komen.
 • Je je zelfverzekerder kan voelen en presenteren.
 • Je je veranderde figuur mooi kan kleden
 • Jij er langer, smaller, dikker, dunner, jonger of ouder uit kan zien.
 • Je de juiste modellen, stoffen en prints kiest die bij je passen.
 • Jij kleding combinaties maakt zodat je met minder kleding meer mogelijkheden hebt.
 • Je miskopen voorkomt.

Dan is dit echt iets voor jou!

Wat je kan verwachten?
Voordat ik over kan gaan op het geven van advies moet ik een goed beeld van je kunnen schetsen. Allereerst doen we vooraf een intake zodat jij je specifieke wensen vast kenbaar kan maken. Ik stuur je een vragenlijst en ik vraag je om een moodboard te maken van dingen waar jij van houdt.

De intake en moodboard moeten duidelijk maken wat jou jij maakt. Ik wil weten wat je leuk vindt om te doen, waar je interesses liggen, waar je gelukkig van wordt dus wie jij bent. Hier zal ik uit op kunnen maken wat er op dit moment nog mist voordat jij jezelf ook Op & Top Jij kan gaan voelen en presenteren.

Ik kijk naar de kenmerken van je figuur, gezicht, botstructuur, persoonlijkheid en welk type mens je bent. We gaan samen op zoek naar jouw mooiste stijl, vormen, lijnen, patronen, stoffen en natuurlijk kleur. Dit zal verder gaan dan alleen kleding, als je dat wilt breng ik ook advies uit over je kapsel, bril, accessoires en geur.

De meeste mensen willen hun ‘imperfecties’ zo goed mogelijk verbergen. Maar wist je dat deze imperfecties met de juiste kleding juist heel subtiel en genuanceerd kunnen verdwijnen? Zonder daarbij af te vallen of aan te komen? JA!

We gaan accent leggen op jouw sterke punten, want die mogen gezien worden! Mijn doel is om jouw mooiste jij te ontdekken en te accentueren. Oftewel, Op & Top Jij!

Wat krijg je nog meer?
Na afloop van onze sessie(s) krijg je een persoonlijke Styleguide als naslagwerk waar je alle persoonlijke tips en tricks in terugvindt, jouw do’s en dont’s! Mijn missie is volbracht als jij met een glimlach en meer zelfvertrouwen weggaat en weet hoe je Op & Top jij kan zijn en laten zien!

Op & Top Stijladvies
Wil jij meer werk maken van je imago en nog meer laten zien wie jij écht bent dan is het Op & Top Stijladvies iets voor jou! Dit is een Stijl en Imagoadvies ineen.

Identiteit Styling
Wil jij naast de kleur en stijladviezen meer advies over het maken van een goede 1e indruk, die klopt met de boodschap die jij uit wilt stralen, dan is dit advies een aanrader!

Iedereen kent de uitdrukking vast; You never get a second chance for a first impression! En… zo waar!

Jouw eerste indruk wordt bepaald door jouw houding, hoe je beweegt, kijkt, iemand een hand geeft, je kleding, uiterlijke verzorging, hoe je iets zegt en dan pas wát je zegt. In een paar luttele seconden heeft de ander jou al gescand, gelabeld en vaak in een hokje geplaatst! Mensen stellen hun eerste indruk niet snel bij, daar moet jij weer hard je best voor doen!

Word jij regelmatig verkeerd ingeschat? Dan klopt jouw uitstraling of imago waarschijnlijk niet bij jouw persoonlijkheid! En dat is vaak best lastig! Weet jij dat we non verbaal meer communiceren dan verbaal? Zonder dat we ook maar iets zeggen hebben we het al verteld. Fijn als jouw buitenkant klopt met jouw binnenkant en/of de boodschap die jij wilt vertellen. Dat is wel zo handig bij een presentatie, een sollicitatiegesprek of gewoon in het dagelijks leven!

 • Misschien word jij niet altijd serieus genomen en heb je het gevoel dat jij of jouw mening er niet toe doet?
 • Of ben jij onzeker over wat je uitstraalt en zou je je daar wel wat handvatten bij kunnen gebruiken.
 • Of weet jij niet zo goed wat je moet dragen naar een sollicitatiegesprek of een andere gelegenheid?
 • Misschien wil jij bijvoorbeeld volwassener, zakelijker, vriendelijker, toegankelijker, serieuzer of speelser overkomen, maar weet jij niet goed hoe?

Om me goed voor te bereiden op jouw specifieke vragen stuur ik vooraf een uitgebreide intake. Daarna gaan we samen ontdekken hoe we jouw unieke ik kunnen vormgeven. Jouw binnenkant vertalen naar de buitenkant. zodat jij Op & Top Jij kunt zijn en durft te laten zien! 

Afspraak maken? 

*Deze adviezen zijn alleen te boeken in combinatie met een kleuradvies.