Tea 2 Connect

Eenzaamheid
In onze vluchtige maatschappij is het vaak moeilijk om met iemand een afspraak te plannen en écht contact met iemand te maken. Merk jij ook dat echt oprechte aandacht en verbinding vaak ver te zoeken zijn? Kijk eens om je heen. Iedereen is druk en anders is er altijd wel een telefoon, computer of tv in de buurt die de aandacht opeist. Meer dan 1 op de 10 Utrechters voelt zich ernstig eenzaam.

Verbinding
Ondanks alle druktes en volle agenda’s voelen veel mensen zich eenzaam en niet gezien. Ik weet hoe dat komt, ze missen namelijk de echte verbinding!

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat eenzaamheid ook onder jongeren steeds vaker voor komt. Social media geeft een vertekend beeld want hier lijkt het of jongeren veel contacten hebben. Online contacten en vriendschappen zijn een slechte vervanging voor fysieke en intensieve contacten en vrienden. Ook met veel online contacten kan je je namelijk toch heel eenzaam voelen. Dit gevoel herken ik zelf maar al te goed en ik weet dat dit vaak gepaard gaat met een gevoel schaamte.

Voel jij je ook wel eens alleen, eenzaam of heb je het gevoel nergens bij te horen?
Misschien heb je geen werk, partner, kinderen en/of vrienden of voelt het alsof je niet van betekenis bent. Ik weet hoe lastig het is om elke dag weer opnieuw je eigen slingers op te moeten hangen om er weer wat van te maken. Depressie ligt op de loer en elke keer jezelf maar weer aanslingeren, kan best lastig zijn!

Oprechte aandacht
Nee, natuurlijk wil je niet zielig gevonden worden maar een beetje oprechte aandacht kan wel fijn zijn! Daarom organiseer ik een theekransje voor jou! Om in contact te komen met anderen gelijkgestemden.

Op & Top Samen!
Onder het genot van thee, lekkers uit eigen bakkerij, oprechte aandacht, warmte, enthousiasme, creativiteit, beetje humor en verbinding. Je krijgt allerlei tips van een ervaringsdeskundige (MOI!) om jou weer in het zadel te helpen zodat jouw leven wat blijer wordt!

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op!
Prijs: € 15,-