Tea for 2!

Ik lever graag een positieve bijdrage in het leven van mijn medemens. Naast het mooie concept is dat de reden dat ik mij vorig jaar heb aangesloten bij de Theekransjes  Community.  Ik denk dat er in deze drukke wereld behoefte is aan oprechte aandacht.   Ik geloof dat ieder mens uiteindelijk voor heel veel mensen het verschil kan maken. Eén druppel water maakt tenslotte al rimpelingen in de hele vijver! 
We zitten allemaal weleens niet lekker in ons vel, of missen een doel, richting of gewoon wat oprechte aandacht. Daarom geef ik maandag 25 juni een keukentafel gesprek weg. Van 14.00 uur tot 15.00 uur. Gewoon voor iemand die dat wel kan gebruiken en weer geïnspireerd de week in wil gaan. ?
Ben jij dat?
Like dan mijn pagina @opentopjij en dit bericht en reageer met een  of plaats even een reactie. Vertel ik vrijdagavond wie er bij deze Tea for 2 aan mag schuiven.

Please follow and like us:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.