Voor wie?

Voor wie zijn de kleur- stijl en imagoadviezen?
Voor iedereen die het idee heeft dat hij/zij meer in zich heeft dan er nu uitkomt! Je wilt meer uit jezelf halen en vol trots en zelfvertrouwen jezelf zijn, maar je weet nog niet hoe je dat wilt gaan doen.

Het Kleuradvies
Door het dragen van jouw Top kleuren zie je er stralender, jonger, frisser en meer uitgeslapen uit. Bij een Top Kleuradvies kijken we naar jouw uiterlijke pigmentatie en bij een Op & Top kleuradvies kijken we nog extra naar de kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid.

Het Stijladvies
Als jij al weet wat jouw Top kleuren zijn, maar je weet niet hoe je je sterke punten op kan laten vallen zodat de eventuele minpuntjes naar de achtergrond verdwijnen dan is het stijladvies iets voor jou!

Het imagoadvies
Wil jij naast de kleur- en stijladviezen meer advies over het maken van een goede 1e indruk, die klopt met de boodschap die jij uit wilt stralen, dan is het imagoadvies een aanrader.
Als jij regelmatig verkeerd wordt ingeschat dan klopt je uitstraling of imago waarschijnlijk niet bij je persoonlijkheid en dat is vaak best lastig!

Ervaar jij dit probleem? Maak een afspraak dan help ik jou uit te stralen wie jij bent!

Een stijl- of imagoadvies is alleen te boeken in combinatie met een kleuradvies.